Пуснаха отстъпки в цените на билетите за концерта Джо Кокър

Pinterest LinkedIn +

Всеки, който иска да чуе хитовете You Can Leave Your Hat On и Unchain My Heart на носителя на Грами Джо Кокър (Joe Cocker) на живо - на 28 май в столичната зала "Фестивална", вече може да го направи с 10% отстъпка в цената на пропуските. След 1 май, билетите, закупени онлайн в мрежата на Eventim, ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

Тези, които искат да споделят шоуто с цялото си семейство, ще получат отстъпка от 15% в цената за семеен билет - за двама, трима или четирима. За феновете на Джо Кокър, които желаят да купят групов билет, пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души.

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала "Фестивална".

По време на концерта на 28 май, Джо Кокър ще представи новия си студиен албум Hard Knocks.

"Ще чуете песни, които станаха доста успешни, но винаги са били пренебрегвани за лайв шоута. Разбира се, няма да пропуснем You Can Leave Your Hat On и Unchain My Heart, които винаги ги изпълняваме, но в средата на шоуто искам да има и някои стари парчета като Simple Things и Tonight", обещава Джо Кокър.

Сподели.