Пускат WoW Monopoly и StarCraft RISK

Pinterest LinkedIn +

Avtora.com - По-късна тази година Hasbro ще пуснат в продажба нови версии на две от най-популярните си настолни игри – Монополи и Риск, базирани на две от най-прочутите видео игри - WoW и StarCraft. По време на тазгодишния Панаир на играчките (Toy Fair) в Ню Йорк Blizzard обявиха своето партньорство с USAOPOLY (под лиценза на Hasbro), които ще произвеждат Monopoly: World of Warcraft и RISK: StarCraft.

Първата от игрите ще излезе на пазара в САЩ през месец май на препоръчителна цена $39.95. Пресъздавайки вселената на WoW, тя ще включва Twilight Highlands, Grizzly Hills и the Swamp of Sorrows като недвижима собственост, специално моделирани части с хотели, както и червен и черен зарове за различните фракции.

Феновете на най-популярната платена масова онлайн мултиплеър ролева игра са поканени да посочат своите фаворити сред посочените десет различни вида парченца за играта в страницата на WoW във Facebook – шестте от тях, събрали най-много гласове, ще бъдат включени в WoW Monopoly.

RISK: StarCraft ще излезе на пазара през лятото и ще се пласира към дистрибуторите на цена от $49.45. Играта ще включва фракциите Terran, Protoss и Zerg, както и шест игрални героя.

 

Сподели.