Пускат още 3000 билета за зоната пред сцената на AC/DC

Pinterest LinkedIn +

Поради големия интерес към билетите за зоната пред сцената, Болкън Ентъртейнмънт поиска специално разрешение от мениджмънта на AC/DC за пускане на допълнителен брой пропуски.

Така, още 3000 фена ще имат възможност да гледат отблизо австралийските легенди, по време на концерта им на 14 май 2010 година на Национален стадион "Васил Левски".

За целта ще бъде направено леко преструктуриране на схемата на стадиона. Новите бройки билети ще се продават на стандартната за тази зона цена от 130 лева.

Феновете ще могат да се сдобият с ценните хартийки след 09:00 часа на 29 март в мрежата на Eventim. Всеки желаещ ще може да закупи максимум по четири билета.Междувременно, остават броени дни до премиерата на филма Iron Man 2, чийто саундтрак е изцяло базиран на песните на AC/DC. По този повод, в официалния си сайт музикантите обявиха награда за един от почитателите си.

Всеки, който поръча предварително колекционерското CD/ DVD издание на албума Iron Man 2, ще има възможността да спечели китара, подписана от всички членове на бандата. Саундтракът излиза официално на 19 април 2010 година.

Купи билет за концерта на AC/DC>>

Сподели.