Psy влива свежест в Gangnam Style с нови ремикси

Pinterest LinkedIn +

Южнокорейската звезда Psy вдъхва нов живот на своя супер хит Gangnam Style, издавайки EP, което включва няколко ремикса на парчето с участието на други известни изпълнители.

Записът излиза от School Boy/Republic Records и е с горещи включвания от хип-хоп титаните 2 Chainz и Tyga, както и ремикси на електро-денс продуцентите Afrojack и Diplo.

Според Psy целта на новите версии на Gangnam Style е донесат свежест на дансинга и различно настроение от това в оригинала.

На "фаталния" 21 декември 2012 г. видеото към мега хита стана първият клип, достигнал 1 милиард гледания в YouTube/ VEVO, които продължават да нарастват с всеки изминал ден средно с между 7 и 10 милиона.

С това Psy счупи рекорд на Гинес, държан дотогава от Джъстин Бийбър (Justin Bieber) и неговото постижение с видеото към хита Baby (с 836 милиона гледания). Освен това Gangnam Style е най-харесваното видео – с над 5,8 милиона положителни вота.

Припомняме, че през 2012 k-pop изпълнителят получи множество отличия, сред които награда за Най-добро видео от Европейските музикални награди на MTV.


Сподели.