Псайкобили инвазия с The Koffin Kats в клуб The Box

Pinterest LinkedIn +

Mузикантитe от псайкобили бадната The Koffin Kats, ще пристигнат за първи път у нас за концерт в столичния клуб The Box. Събитието, което ще се състои на 19 юли, е организирано от Строежа и The Smugglers Collective.

Предстоящият концерт е част от европейското турне на The Koffin Kats, озаглавено "European Party Time Tour 2009". Преди триото да се качи на сцената в столичното заведение, зад пулта ще застанат диджеите от The Smugglers Collective.

The Koffin Kats са сред водещите псайкобили групи в САЩ след редица концерти с едни от най-големите имена в жанра като Mad Sin, Nekromantix, Zombie Ghost Train и The Meteors.Музиката на бандата е изцяло в рокенрол духа, като звученето й е вдъхновено от групи като Stray Cats, The Quakes, Alice Cooper и Motley Crue.

The Koffin Kats е сформирана в Детройт през 2003 г. от Vic Victor (вокали/ контрабас), Tommy Koffin (китара/ вокали) и E Ball Walls (барабани). Музикантите имат издадени четири студийни албума, като последният - "Drunk In The Daylight" излезе през 2008 г.

Билети за концерта на The Koffin Kats на 19 юли в клуб The Box в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.