Провал! Реджеп започна работа в хотел в Пазарджик! Няма да отваря собствен ресторант

Pinterest LinkedIn +

Мечтата на победителя в Hell’s kitchen Реджеп Бадев да отвори собствен ресторант се провали. Вместо да работи в изискано заведение в италиански стил, Реджи е започнал работа в ресторантчето на хотел в Пазарджик, научи Avtora.bg.

Хотел-ресторантът функционира от години, а след финала на Hell’s kitchen от управата се свързали с Реджеп с идеята да внесе свежа нотка в заведението.

Тези дни бе официалното откриване, а ресторантът се рекламира ударно из социалните мрежи като мястото, където главен готвач е победителят в Hell’s kitchen.

Светските медии погрешно изтълкуваха рекламата, съобщавайки, че Реджи е отворил собствена пицария. Това обаче не е вярно. Ресторантът не е собственост на готвача. Той е нает там на заплата, която между другото, не е никак висока.

За сравнение, в заведенията на шеф Виктор Ангелов заплащането било двойно.

Всъщност, според условията на Hell’s kitchen победителят, освен парична награда, печели и 1-годишен договор за работа в някой от ресторантите на Ангелов. Реджи обаче категорично отказал да работи за шефа. Оказва се, че двамата никак не мелели брашно и симпатиите на кулинарния гуру към италианеца били само запред камерата.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.