21 Март 2018, 16:48

Промо тениски – за истински фенове

Google+ Pinterest LinkedIn +

Демонстрирайте вашите хобита и интереси (или просто това колко готино може да се облечете) с тази подбрана селекция на промоционални цени.

Спомняме си как преди години в училище имаше една страхотна мода – да си направиш щампа с лика на любим певец или футболист на тениска. Идеята беше супер, но реализацията често пъти ставаше доста трудна, тъй като липсваха картинки с достатъчно висока резолюция – все пак това бе далеч преди времето на интернет и Google – а и самото пресоване невинаги даваше добри резултати.

Днес обаче нищо не спира реализацията на този страхотен начин да добавите индивидуалност на имиджа си и да изразите нещата, които ви харесват.

Това става възможно благодарение на чудесната колекция от тениски на промоционални цени (цена 20-25 лв.), с които не само може да освежите гардероба си, но и да демонстрирате вашите интереси, пристрастия и любими хобита.

Да вземем например геймърите.

Сигурно мнозина от вас прекарват доста часове пред компютъра или конзолата, забавлявайки се с най-различни игри. И със сигурност много фенове ще оценят страхотни предложения като тениска с логото на супер хита Diablo 3 или пък с емблемата на актуалната екшън приключенска поредица Assassin’s Creed. А какво ще кажете за класики като Doom или Mortal Kombat? Няма проблем, тениски с техните лога също са част от колекцията. Ако пък Dishonored е играта, която ви е направила най-голямо впечатление в последно време, тук може да откриете дори такава тениска.

Истината е, че в нея има за всекиго по нещо.
Почитателите на "В обувките на Сатаната" могат да открият тениска, посветена на популярния ТВ сериал, а тези на "Междузвездни войни" да се забавляват искрено с няколко оригинални картинки на Дарт Вейдър. Образите са най-различни, но всичките са майсторски направени и превръщат всяка тениска като своеобразно произведение на изкуството.

Разнообразието от картинки, модели и размери наистина е голямо. Някои са посветени на филми, други се отличават с нестандартен и ефектен дизайн. Има тениски за момчета и за момичета, тениски в размер XXL и такива, които са само S. Каталогът е организиран изключително добре и ви предлага подробна информация за всички налични модели и размери.

Най-готиното е, че наличните тениски непрекъснато се обновяват с нови тематични модели, така че ако нещо все пак ви липсва, не е никак изключено именно такъв модел да се появи съвсем скоро, затова не пропускайте да проверявате редовно каталога.

 

Не забравяйте, че всички тези модели се предлагат на промоция с най-различни намаления, някои от които достигат до 50 процента. Затова хвърлете едно око и сме сигурни, че ще откриете нещо, което ще привлече вниманието ви.

А от там до това да се фукате с новата си придобивка има само една крачка.

Купи колекция от тениски на промоционални цени ТУК

Сподели.