Проблеми в новото семейство на Nicole Kidman

Pinterest LinkedIn +

Щастливият семеен живот на Никол Кидман (Nicole Kidman) с новия й съпруг Кийт Ърбан (Keith Urban) беше помрачен от влизането на Кийт в център за лечение на зависимости.

Той не за пръв път се лекува от алкохолна и наркотична зависимост. Предишното му посещение на подобно място е било преди десетина години.

Източник за "Sunday Mirror" съобщава, че Никол знае за всички стари прегрешения на съпруга си и че няма да позволи това да застраши брака им. Актрисата придружи кънтри-певеца до рехабилитационния център и заяви, че ще го подкрепи безрезервно в борбата му с порочните навици.

От своя страна той публично се извини на нея и близките им хора за това, че ги замесва в проблемите си, както и за болката и неприятностите, която им причинява.

В същото време бившия съпруг на Кидман Том Круз (Tom Cruise) насрочи дата за сватбата му с Кати Холмс (Katie Holmes). Събитието ще се състои на 18 ноември в Италия. Звездата от "Невъзможна мисия" направи предложение на годеницата си на върха на Айфеловата кула в Париж през юни тази година, два месеца след раждането на дъщеря им Сури на 18 април.

Сподели.