Руши Видинлиев промотира новото си видео

Pinterest LinkedIn +

На 24.10.2006 г. в столичния клуб "Backstage" Руши Видинлиев представи новия си видео клип към песента “БГ ТВ”. Участие във видеото записва и Део с рап-речитатив и с епизодична роля.

Промоцията започна около 20:00 часа и беше открита от Екатерина Евро. Део не присъства на събитието, но беше оставил видео-поздрав за всички гости.

Самият клип се завъртя няколко пъти по време на промоцията. За голямо учудване на всички присъстващи той не прилича и дори не се доближава до всичко правено от поп-изпълнителя до сега. Видеото безкрайно изненада всички гости с пародия на физиономиите от малкия екран и с нови, неочаквани превъплъщения на Руши.


Руши Видинлиев по време на промоцията на "БГ ТВ"
Снимка: Avtora.com

Клипът към "БГ ТВ" е трети видео сингъл от излезлият през май 2005 г. албум “Онзи”. Снимките са били в началото на септември тази година и са отнели само един ден, но са били последвани от дълъг монтажен период, информираха от ПР екипа на Руши.


Руши Видинлиев и Дим (Голямата уста) Дуков
Снимка: Avtora.com

Режисьор е Валери Милев, който прави трети клип за Видинлиев ("Хотел **" и "Things Are Simple"). Хореографията и текстът са на Руши, а музиката е на Графа. Видинлиев е категоричен, че “БГ ТВ” ще бъде последният клип, който излиза към диска “Онзи”.

Сред гостите на промоцията бяха Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Дим Дуков, Йоана, Ваня Щерева, гаджето на Руши – Таня Илиева и много приятели и журналисти.

Сподели.