Нови проблеми на Мадона около осиновяването на 13-месечното бебе

Pinterest LinkedIn +

Продължава сагата около осиновяването на африканчето Дейвид от Мадона (Madonna) и Гай Ричи (Guy Ritchie). Наскоро звездното семейство взе детето от сиропиталище в Малави, Африка, но постъпката им предизвика противоречиви реакции в публичното пространство.

Настроенията срещу Мадона донякъде са предизвикани от изказванията на биологичния баща на детето пред медиите. Наскоро той заяви, че е подписал документите за попечителство без да разбира съдържанието им, тъй като е неграмотен. Той смятал, че след като бъде отгледан и образован, Дейвид ще се върне при него.

В ексклузивно интервю за едно от най-популярните предавания в САЩ - шоуто на Опра Уинфри (Oprah Winfrey) - Мадона сподели изумлението си от шума, който се вдига около усилията й да осинови 13-месечното бебе. Тя е шокирана от общественото негодуване, разпалено от медиите и заявява, че е разговаряла лично с бащата и че процедурата по осиновяването е в пълно съгласие със закона.

Въпреки недоразуменията бащата заяви, че все пак е благодарен на Мадона, понеже е спасила детето му от глада и мизерията и няма да оспорва попечителството "заради доброто на сина си".

В момента Дейвид е в Лондон при семейството на звездата. Той ще бъде наблюдаван в продължение на 18 месеца, преди да приключи процедурата по осиновяването.

Сподели.