"Pro-Pain" с концерт в София на 12 юни

Pinterest LinkedIn +

Американската хардкор траш метъл формация "Pro-Pain" се завръща в България за концерт в столичния клуб "Mixtape 5" на 12 юни 2019 г. Това ще бъде третото гостуване на групата в България след концертите ѝ през 2008 и 2009 г.

Агресивни, праведни, енергични и яростни – това са отличителните черти, които символизират основата на хардкор/метъл пионерите "Pro-Pain". Още с издаването на дебютния си албум "Foul Taste Of Freedom" през 1992 г., нюйоркската шайка Pro-Pain се превърна в основна част от "диетата" на феновете на тежката музика по цял свят. Тяхната успешна и завидна кариера непрекъснато процъфтява и те все още успяват да намерят място за подобряване на звука си, чрез което продължават да впечатляват метъл феновете. Доказателство за това е последният им (15-ти) студиен албум "Voice of Rebellion". Албумът съдържа 14 безкомпромисни и кипящи парчета чист хардкор траш метъл, майсторски доставени в типичното за жанра нюйоркско звучене.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати съвсем скоро в мрежата на www.bilet.bg & "На тъмно". Принтове ще могат да бъдат намерени и в "The Wrong Bar".

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.