"Primordial" отпадат от "Wolf fest – Вълчата пътека"

Pinterest LinkedIn +

Поради възникнали лични и семейни обстоятелства "Primordial" отменят участието си на тазгодишния фестивал "Wolf fest – Вълчата пътека". Организаторите информираха, че са получили следното съобщение от "Primordial" и агенцията им:

"Поради възникнали лични и семейни обстоятелства няма да можем да участваме на тазгодишния "Wolf fest". Много рядко ни се случва да отменим подобно участие, но ситуацията е извън наш контрол. Извиняваме се на феновете си, които вече са планирали пътуването си за фестивала. Надяваме се да се завърнем в България съвсем скоро".

Екипът на фестивала също поднася извиненията си на феновете, "които като нас искаха да видят "Primordial" тази година".

"Можем да Ви уверим, че вече работим в насока ирландците да участват в следващото издание на "Wolf fest". В момента водим и преговори и с група, която ще ги замести в тазгодишния формат. Очаквайте още новини съвсем скоро", обявиха още организаторите.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.