"Аморфис" обещават специално шоу на "Вълчата пътека" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Както вече Avtora.com съобщи, хедлайнер в първия ден на фестивала "Wolf Fest" в Челопеч през 2020 г. е група  "Аморфис" ("Amorphis"). Събитието предстои на 10 и 11 юли догодина, когато в близост до парк "Корминеш" ще посрещне феновете на тежкия звук с много нови изненади и емоции.

Освен финландците по "Вълчата пътека" ще минат още шведите от "Candlemass" (Швеция), германците от "Grave digger", както и "Mayhem", "Phil Campbell and the Bastard Sons" и "Drive Your Life"Предстои обявяването на още ключови артисти, а амбицията на организатореите е да превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация.

Промоционални билети на цена от 50 лв. за двудневен билет и 30 лв. за еднодневен ще се продават до 31 януари 2020 в мрежата на Eventim. Билети за фестивала можете да закупите и от Grabo.bg с включенa безплатна бира. След тази дата билетите ще са на регулярна цена от 70 лв. за двудневен и 40 лв. за еднодневен билет.

Рок фестивалът "Вълчата пътека" 2020 се организира със съдействието на Община Челопеч.

Вижте специалния видео поздрав, който група "Аморфис" отправя към българските фенове:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.