"Wolfheart" пристигат в Челопеч за "Wolf fest – Вълчата пътека"

Pinterest LinkedIn +

"Wolfheart" на Томас Сауконен (Tuomas Saukkonen) идват в България за второто издание на "Wolf fest – Вълчата пътека" в Челопеч. Финландците ще вземат участие на първия фестивален ден (10.07.2020 г.)

Сауконен e ветеран на финландската метъл сцена и познат от групи като "Dawn of Solace", "Before the Dawn", "Black Sun Aeon", "Bonegrinder", "RoutaSielu", "The Final Harvest" и др. През 2012 г. той шокира музикалния свят, като се раздели с всичките си активни групи, за да се съсредоточи върху соловия си проект "Wolfheart".

През 2013 г. излезе дебютният солов албум "Winterborn". Макар и доста критикуван от медиите, той достига 7-мо място в финландските класации. На 10 април 2020 г. се очаква да излезе и петият дългосвирещ албум на "Wolfheart", който ще носи заглавието "Wolves of Karelia".

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10 и 11 юли 2020 г. в парк "Корминеш" и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

"Amorphis", "Candlemass", "Grave digger", "Mayhem", "Phil Campbell and the Bastard Sons", "Drive Your Life", "The Agonist", "Odd Crew" и Urban Grey" са другите потвърдени групи, които ще минат "Вълчата пътека"!
Билети за фестивала на цена от 70 лв. (двудневен) и 40 лв. (еднодневен) можете да намерите на касите на Eventim и Изипей или на epaygo.bg и eTickets Mall. Грабнете ваучери и от Grabo.bg с включена безплатна бира. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.