Преобуй се! Осем чифта обувки за перфектна основа на твоята външност

Pinterest LinkedIn +

Кое е това, което може да прониже погледа ни така, че да почувстваме мощта на физическото привличане почти болезнено?

Предполагаемите отговори са безброй, но отговорът несъмнено е само един и го знае всяка жена.

Обувките...

Те са нашата страст, нашият абсолютен фетиш, нашият начин да изразим себе си, стила си, настроението си… И за тях сме повече от готови да обикаляме магазини, да мерим и сравняваме с часове… Истинско блаженство.

Умората в края на деня е дискомфорт, от който решихме да ви спасим, разбира се, благодарение на това, което открихме в едно от любимите ни места за пазаруване - shopzone.bg.

И въпреки че ни беше много, много трудно да изберем само осем от десетките красиви обувки, все пак успяхме! Дори включихме и скромен брой предложения за вашите половинки – просто знаем от опит с какъв елегантен замах пазаруваме всички ние – жените!

Вижте няколко чифта обувки от shopzone.bg, които, сигурни сме, ще заобичате веднага...

"Не съм имала три хиляди чифта обувки. Имах хиляда и шестдесет." 

Купи ТУК

Изкушение в бяло – летният цвят, който винаги ще бъде актуален. Елегантните боти са чудесен довършителен щрих към перфектната визия – нещо, в което ще се убедите сами, още от първия поглед.

"Дайте на момиче правилните обувки и тя ще покори света."

Купи ТУК

Едно е сигурно, ако искате да покорите света, то това са вашите обувки! Тези черни летни боти са за момичета с бунтарски дух, които не само че не се примиряват с правилата, но и искат да ги променят. Благодарим ви, че ви има:)

"Стилът е начин да кажете кой сте, без да се налага да говорите."

Купи ТУК

Розови, спортни и изкушаващи. Тези обувки са идеалният избор в дните, в които имаме нужда от удобство, но не искаме да се лишаваме от стила.

"Винаги ходете така, сякаш трима мъже вървят зад вас."

Купи ТУК

Съчетаваме тази безценна препоръка с точните обувки. Представете си, че сте облечена в най-красивата си рокля, а краката ви са обути с тази прелест... Умопомрачително, нали? 

"Модата е бронята, която ни предпазва от сивотата на всекидневието." 

Купи ТУК

Уникални сандали за модерни жени, които знаят как да приковат погледите върху себе си, а съчетанието между мода и класическия черно-бял микс ни оставя наистина без дъх.

"Ненавиждам нарцисизма, но обожавам суетата."

Купи ТУК

Кой е казал, че е без значение как изглеждаме във фитнеса, на спортната площадка или по време на обикновена разходка в парка? Пред Закона за перфектен външен вид, независимо от ситуацията, се прекланя всяка жена и тези маратонки са нашето спасение:) 

 

"Ако обувката не пасва, то тогава трябва да си сменим краката." 

Купи ТУК

Уверяваме, Той ще хареса подаръка ви, и без да го заплашвате. Помолете го да ги обуе  и изчакайте реакцията му. Ще останете доволни, защото маратонките са не само стилни, но и много удобни.

"Който твърди, че парите не могат да купят щастие, просто не знае къде да пазарува." 

Купи ТУК

До всяка принцеса трябва да има и принц. Обуйте вашия с тези елегантни черни обувки и ще видите колко тежки могат да бъдат завистливите мъжки погледи. Ооо, и си пазете момчето, че с тези обувки…

Сподели.