Прекратиха делото за насилие срещу Рики Мартин

Pinterest LinkedIn +

Делото срещу поп певеца Рики Мартин, обвинен в насилие, е прекратено. Обвиненията са свалени от изпълнителя, тъй като племенникът му е поискал от съда в Пуерто Рико да прекрати делото, съобщава "People".

Той е подчертал, че решението е взето лично от него, без външно влияние и натиск. "Това е един превъзбуден човек, който отправя фалшиви обвинения, абсолютно неподкрепени от никакви доказателства. Радваме се, че нашият клиент видя триумфа на справедливостта и вече може да продължи напред в живота и кариерата си", отбелязаха адвокатите на музиканта по адрес на племенника.

Припомняме, че на 16 юли стана известно, че Рики Мартин е обвинен в насилие срещу племенника си. Роднина съобщи, че от седем месеца Мартин проявява физическа и психическа агресия. При подобно обвинение имаше опасност звездата да получи до 50 години затвор.

На 4 юли певецът беше обвинен и в домашно насилие. Мъжът, който пожела да не разкрива името си, се обърна към съда, заявявайки, че Рики Мартин го преследва. Обвинителят, който се самоопредели като жертва на насилие, твърдеше, че е имал седеммесечна връзка с певеца.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.