Представиха "Live It Up" – официалната песен на Световното първенство по футбол

Pinterest LinkedIn +

FIFA представи "Live It Up" – официалната песен на Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Русия [2018 FIFA World Cup Russiа]. Сингълът е наличен във всички легални платформи за дигитален даунлоад и стрийминг услуги.

В създаването на песен за най-голямото събитие в света на футбола, което стартира на 14-ти юни в Русия, се включват някои от най-успешните съвременни артисти. Световноизвестният актьор, изпълнител, композитор и носител на наградата "Грами" Уил Смит заедно с един от най-успешните латино ърбан и регетон артисти, носител на наградата "Грами" за латино музика – Ники Джем – и поп сензацията от Албания Ера Истрефи се обединяват в официалната песен за световното първенство по футбол. Музикален продуцент на сингъла е супер успешният DJ, композитор и носител на "Грами" Diplo, който казва: "За мен е удоволствие и чест да напиша и продуцирам тази песен. Никога до момента не съм участвал в толкова разнообразен творчески екип от артисти от различни жанрове и континенти, които се обединиха в отбор и създадоха страхотна атмосфера в песента".

Официалната песен "Live It Up" ще бъде представена на живо на финала на първенството (2018 FIFA World Cup), който ще се проведе на 15-ти юли на олимпийския комплекс "Лужники" в Москва. Очаква се събитието да събере над един милиард телевизионни зрители от целия свят.

Премиерата на официалното видео към "Live It Up" ще се състои на 7 юни 2018 г.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.