Филипе Коутиньо и Дейвид Бекъм ще са лица на новото издание на футболния симулатор Pro Evolution Soccer

Pinterest LinkedIn +

В официално изявление от издателството на видеоигри KONAMI обявиха точната премиерна дата за новата серия от популярната гейм поредица Pro Evolution Soccer (PES). Издание 2019 на футболния симулатор ще приветства феновете на виртуалните си стадиони на 30 август, а платформите, за които ще бъде налична играта, са PlayStation 4, Xbox One и персонални компютри. Както съобщават от официалния дистрибутор на KONAMI за България – Pulsar – PES 2019 ще има две физически издания. Новото лице на играта – звездата на Барселона Филипе Коутиньо – ще бъде върху обложката на стандартното, а Дейвид Бекъм ще приветства запалянковците от обложката на специалното. Последното ще дава възможност на геймърите да отключат допълнителни бонуси в режима myClub.

 

“От KONAMI се вслушаха в желанията и предложенията на феновете и в резултат PES 2019 ще бъде най-добрата игра във франчайза към днешна дата“ - заяви смело Джонас Лигаард, Старши директор на отдела за маркетинг и бизнес развитие в Konami Digital Entertainment - “Нашето основно желание беше да дадем на феновете дори повече от това, което искат и да им го доставим по-рано от всякога. На 30 август ги очакват повече лицензирани лиги и отбори и ново надграждане на върховия геймплей с марката PES. Ние вярваме в силата на футбола и поради тази причина PES 2019 ще бъде нашата най-силна игра до момента, с поддръжка на 4К резолюция, подобрено представяне на индивидуалността на отделните играчи и пренасяне на екран на всички аспекти от реалния футбол.“

 

В PES 2019 феновете ще станат свидетели на абсолютно автентични движения и поведение на футболистите. Бекъм и Коутиньо, наред с още десетки детайлно пресъздадени звезди, ще присъстват в играта - всеки със своя уникален стил и поведение. Играта издига яркото усещане за индивидуалност на футболистите до нови висоти, добавяйки множество нови умения, даващи възможност на геймърите да импровизират и да проявяват креативност в отиграванията.

 

Намирането на пролука срещу по-силни опоненти също ще претърпи промяна, благодарение на функцията “Видима Умора”, която ще дава своето отражение върху представянето на футболистите и поведението им на терена. Новите механики за стрелба ще се възползват пълноценно от подобрената физика, позицията на футболиста спрямо топката и индивидуалните умения на играча. Вкарването на гол в PES 2019 ще бъде по-удовлетворително от всякога, благодарение на новата реалистична физика на мрежата, добавените методи за отпразнуване на попадението във вратата и новите анимации на тълпите по трибуните.

 

Красивата игра никога досега не е изглеждала по-добре, благодарение на Enlighten софтуеъра, осигуряващ реалистични визуални ефекти и поддръжката на технологиите 4К и HDR на всички платформи. PES 2019 предлага още много по-висока детайлност на зрителите, реалистична трева по терена и динамични метеорологични условия. Последните предполагат към завръщане в играта на любимите за феновете мачове по време на снеговалеж.

 

Най-значимите подобрения логично идват в режима myClub с новите начини, по които геймърите ще изграждат отборите си, като – благодарение на регулярните ъпдейти – отделните футболисти в играта могат да получават временни бонуси към характеристиките си, базирани на постиженията и победните им серии в реални мачове.

 

От KONAMI заявяват с гордост, че продължават партньорството си и с най-големия предсезонен футболен турнир в света – Международната купа на шампионите (на английски - International Champions Cup или ICC). Елементи от ICC ще бъдат интегрирани в режима Master League, който също така ще включва и нова система за преговори и реалистични трансфери, издигащи PES 2019 до нови нива на реализъм.

 

PES 2019 ще очаква феновете на красивия спорт в деня на премиерата си в магазините на официалния дистрибутор на KONAMI за България – Pulsar. И както повеляват традициите на единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри у нас, при предварителна поръчка геймърите ще получат играта с 10% отстъпка от крайната цена без нужда от предплащане и с безплатна доставка до посочения адрес при поръчка от www.pulsar.bg.

Сподели.