Мачовете на България срещу Гърция, Аржентина, Мексико и Германия - БНТ връща емоциите от САЩ `94 с повторения на култовите срещи

Pinterest LinkedIn +

Точно 30 години след световното първенство по футбол през 1994 г. в САЩ, когато националният ни отбор записа исторически успех с четвъртото си място, Българската национална телевизия ще припомни на зрителите емоциите от това паметно лято. Всяка неделя през месец юли БНТ 1 ще излъчва специални повторения на легендарните мачове на отбора на България от елиминационната фаза срещу Гърция, Аржентина, Мексико и Германия.

На 7 юли, неделя, от 16:00 ч. по БНТ 1 гледайте мача България - Гърция.

На 14 юли, неделя, от 16:00 ч. по БНТ 1 гледайте мача Аржентина - България.

На 21 юли, неделя, от 15:00 ч. по БНТ 1 гледайте мача Мексико - България.
*Срещата ще бъде излъчена и по БНТ 3 от 21:30 ч. на 5 юли, когато се играе през 1994 г.

На 28 юли, неделя, от 16:00 ч. по БНТ 1 гледайте мача България - Германия.
*Срещата ще бъде излъчена и по БНТ 3 от 19:10 ч. на 10 юли, когато се играе през 1994 г.

Всяко едно от повторенията на мачовете от САЩ `94 в ефира на БНТ 1 ще бъде предшествано от специални студийни програми с водещ Радостин Любомиров и ексклузивни гости.

До големия финал на 14 юли – гледайте УЕФА ЕВРО 2024 по БНТ 1 и БНТ 3, онлайн на BNT.BG, BNTNEWS.BG/SPORT и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.