Потресаващ "талант" стресира света: участничка в тв шоу свири на флейта с половите си органи (видео)

Pinterest LinkedIn +

В Германия участничка в шоуто за таланти свири на флейта, използвайки гениталиите си

Скандал предизвика в Германия участничка в местно шоу за таланти, която се прояви като "вагинална флейтистка". През изминалия уикенд германският телевизионен канал RTL излъчи нов епизод от шоуто "Supertalent", в което участва 42-годишната австралийка Беатрис Маккуийф.

Участничката показа невиждан номер: тя седна на облегалките на два стола, направи шпагат с главата надолу и изсвири няколко ноти на флейта, използвайки половите си органи. RTL ретушира ​​част от тялото на жената, за да може да излъчи необичайното изпълнение. От видеото, разпространено в социалната мрежа Х, се вижда, че членовете на журито, водещите и гостите в телевизионното студио са, меко казано, шокирани.

Маккуйф е лекар по професия, но учи флейта в училище. В номера, с който скри шапката на всички, тя съчетава познанията си по анатомия с умението си да свири на музикален инструмент. Оказва се, че австралийката обикаля света с необичайния си номер вече цели десет години.

Знаехме, че този номер може да предизвика различни реакции. Ето защо сме предприели подходящи мерки за защита на непълнолетни при излъчване. Нейният необичаен талант да свири на блокфлейта чрез акробатика и мускули на тазовото дъно е уникален и показва, че "Supertalent" позволява разнообразие в изпълненията“, коментираха представители на RTL пред "Bild". Колумнистите на изданието Никол Рихтер и Михаел Шахт определиха представлението като „чиста порнография“ и го оцениха като проява на „лош вкус“.

Ако не се притеснявате, че ще върнете обяда си, можете да видите таланта на жената във видеото, поместено по-долу.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.