Флейтата е нищо, вижте таланта на Зеленски!

Pinterest LinkedIn +

Часове след като един необичаен талант взриви интернет, много потребители на социалните мрежи припомниха, че австралийската далеч не е първият човек в света, който се е сетил да свири на музикален инструмент с половия си орган.

Един момент от щастливите години, когато президентът на Украйна беше просто шоумен, изплува в спомените на най-верните му почитатели. Става въпрос за култовата изява на Зеленски през 2016 г., в която актьорът показва своя талант в комедийно шоу. В петминутното видео, поместено по-долу, можете да видите как той си събува панталона и свири на пиано... с пениса си. Разбира се, този "талант" все пак остава в сферата на комедийното, за разлика от съвсем сериозната демонстрация на жената, която "свири" на флейта с "мускулите на тазовото дъно".

Шоуто, което се нарича "Вечерний квартал", е комедийна поредица, продуцирана от продуцентската компания на Зеленски "Квартал 95". Самият продуцент се записва в шоуто със запомнящи се пет минути, в които демонстрира таланта си на живо пред публика. Зрителите се впечатляват особено много от изпълнението на еврейската класика „Hava Nagila“, която Зеленски и колегите му представят на сцената.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.