Посвещават Grammy Awards 2012 на Уитни Хюстън, куп звезди изказаха съболезнования

Pinterest LinkedIn +

Предстоящата церемония по връчването на най-престижните музикални награди Grammy ще бъде посветена на покойната легенда Уитни Хюстън (Whitney Houston). Организаторите разкриха, че са взели спешни мерки и променят програмата, за да могат да почетат паметта на изпълнителката, която по първоначалния сценарий, трябваше да е част от шоуто.

На Уитни ще бъде посветен цял един раздел от събитието, който ще бъде воден от Дженифър Хъдсън. Междувременно новината за смъртта на Хюстън предизвика шумен отзвук в цял свят. Своите съболезнования в социалната мрежа Twitter изразиха редица нейни колеги.

"Моите съболезнования на семейството и близките на Уитни. Никога няма да те забравим, както и твоя неповторим глас", споделя Марая Кери. Същото сториха и Кристина Агилера, Риана, Пинк, Кати Пери, Джъстин Бийбър и много др.

В много от съобщенията те са включили и фразата "I Will Always Love You", която е част от най-известната й песен.

Както е известно, Уитни Хюстън бе намерена мъртва в 15:55 местно време (02:00 часа българско) в хотелската си стая в Лос Анджелис. Часове по-късно тя трябваше да вземе участие в предстоящата церемония по връчването на наградите Grammy.

Сподели.