PosterPlate – подаръкът, който не знаехте, че искате

Pinterest LinkedIn +

Тези страхотни плакати с магнит не ви оставят никакво извинение да не ги поставите на стената у вас или в офиса. Или пък да ги поискате или подарите.

Стената – така гола и така мамеща да я украсите с нещо... Пространството около нас често пъти е претрупано, но в търсене на малко място за някаква нова декорация обикновено забравяме за стената. Знаете ли колко много може да промените вида на стаята, ако поставите един или два плаката? Да, обаче вкусовете се променят, но дупките остават, ще възрази веднага някой. Така е, дори леко зачукан с пиронче или залепен с нещо плакат може да остави неприятни следи, когато в даден момент решите, че Реал Мадрид вече не е вашият любим футболен отбор или пък промените музикалните си вкусове.

Решение обаче има и то се нарича PosterPlate.

Какво, не сте чували никога за него?
Няма проблем, веднага ще ви приведем в час. PosterPlate (цена 49 лв.) е неконвенционално, но изключително практично решение, с което може да превърнете всяка стена в готин кът благодарение на стилните плакати, след което да ги размествате, сменяте и премахвате без абсолютно никакъв проблем и опасност от нараняване на стената.

Казано с прости думи, PosterPlate представляват метални плакати, които се прикрепят не с пиронче или скоч, а с магнит. Поставянето им е толкова лесно и интуитивно, че едва ли някой се нуждае от инструкции. Ние все пак ще го опишем, но не защото ви нямаме доверие, а защото искаме да се убедите колко просто е всичко.

Цялата операция се свежда до това да почистите предварително повърхността със сухо парче плат, да премахнете защитното фолио, което скрива лепилото, и да закрепите магнита на стената, след което ви остава само да поставите плаката точно върху магнита. Практическият резултат е, че от разопаковането на плаката до неговото поставяне в новия му дом на стената минават не повече от 15-20 секунди.

Естествено, най-готината част е, че оттук насетне сте напълно свободни да аранжирате колекцията си както решите. Вече имате нов любим супергерой от комикс? Искате да внесете малко ноар атмосфера в помещението? Предпочитате да заложите на шареното и микса от цветове и образи? Нямате проблем в нито един от тези случаи – благодарение на магнита плакатите могат да се сменят, да се свалят за почистване и изобщо търпят всякакви манипулации. Забравете за търсенето на рамки и измерването на точни размери, всичко е подвижно и подлежи на поне още едно преместване. Ако така ви харесва повече.

Всеки плакат е с размер 45х25 сантиметра – перфектен размер, който ви позволява да ползвате плакатите както самостоятелно, така и в конфигурация. Идеални са за стая, офис или пък подарък за някой приятел.

И за да ви докажем колко голям е изборът от потенциални предложения, ето една класация с 5-те най-готини плаката, всички до един налични на склад в момента.

5. Man of Steel


Кой не знае Супермен, кой не е чувал за него?
А сега може и да го види. На стената у вас.


4. More Machine Than Man


Образ-икона за поколения, с Дарт Вейдър просто не може да се спори.

3. Al Capone


С усмивка и пистолет се стига по-далеч, отколкото само с усмивка.
Но и плакат с иконата на гангстерския свят на стената помага много.


2. Go Ahead


Класически актьор в класическа роля.
Мръсният Хари ще ви пази само с пронизващия си поглед.


1. The American Hero


Всеки има своя любим комикс герой, но...
Всеки трябва да има Капитан Америка на стената си.

Купи PosterPlate плакати ТУК

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.