Последният филм на Джордж Клуни го вкара в болница

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Джордж Клуни е бил хоспитализиран, след като отслабнал драстично заради най-новия си филм. Неприятната новина съобщи самият той в интервю за британския таблоид "Мирър" ("Mirror").

Четири дни преди началото на снимките на "Среднощно небе" звездата влиза в болница със силни болки в корема, където са му поставили диагноза остър панкреатит. Той обяснява състоянието си с подготовката за най-новата му роля, за която е трябвало да отслабне бързо с 13 килограма.

"Мисля, че се престарах със свалянето на килограми и просто не се грижих за себе си така, както трябваше. Бяха ми нужни няколко седмици, за да се възстановя. Понеже съм и режисьор на филма, бях доста натоварен и изразходвах огромно количество енергия" - споделя актьорът.

Драмата е свързана с новия филм "Среднощно небе", който ще бъде излъчен по "Netflix". В него режисьорът Клуни влиза и в ролята на възрастен учен астроном, оцелял след глобална катастрофа. За да влезе в образа, секс символът не само е трябвало да отслабне, но и да си пусне дълга брада. Самата брада също се превърнала в проблем за жена му и дъщеря му, които не го харесвали в този вид, но пък се превърнала в истинско забавление за сина му, който криел в него малки играчки.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.