Джордж Клуни проговори за отдавнашната си вражда с Ръсел Кроу

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Джордж Клуни разказа за многогодишната си вражда с своя колега Ръсел Кроу, съобщи списание GQ.

Пред изданието артистът е отбелязал, че преди 15 години звездата от "Гладиатор" се е изказал негативно по негов адрес. "Изведнъж ни в клин, ни в ръкав той заяви: "Аз не съм толкова продажен като Робърт де Ниро, Харисън Форд или Джордж Клуни". Откъде, по дяволите, му хрумна това?" - недоумява Клуни.

Той споделя още, че е уморен от конфликти с колеги и с журналисти. В интервю за изданието споменава за неразбирателства с репортери от престижни издания като "TV Guide" и "Washington Post". Освен това споделя, че в момента е силно заинтригуван от шоуто на модела Криси Тейгън.

През 2018 г. Джордж Клуни беше признат от престижното издание "Форбс" за най-високоплатения актьор в света. Тогава той беше заработил 239 милиона за последните 12 месеца, въпреки че през съответната година не излезе нито един касов хит с негово участие. Голяма част от приходите му тогава бяха от продажбата на компанията производител на текила "Casamigos". Клуни е един от създателите на това високоградусова начинание.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.