Полицаи помогнали на Тита и Боро Първи да заснемат клипа към „Vivaldi”

Pinterest LinkedIn +

Дежурни полицаи на КПП край София са допринесли за осъществяването на амбициозния проект на изпълнителите Тита и Боро Първи - „Vivaldi”.

Промото на парчето бе едва преди ден, а вече набира популярност в сайтовете за видеосподеляне. Само за по-малко от 24 часа хитът събра над 300 000 гледания и се озова на второ място в trending-а на YouTube.

Тита признава, че мейкингът на видеото не преминал без перипетии и куриозни ситуации. Тъй като снимките били по време на карантинната блокада, органите на реда не разрешили на част от екипа на звездните изпълнители да излязат извън града.

„Трябваше да заснемем кадри край кариерата на Студена край Перник, но стилистите и гримьорите ми бяха върнати на КПП-то. Наложи се режисьорът да се върне и да пише декларации. Помолихме се на полицаите“, разказва Тита.

„Изкуство трябва да се прави“, проявил разбиране единият от униформените, благодарение на когото снимките се осъществили навреме. Тийн идолката не крие, че е била силно притеснена и благодари на полицаите за доброто отношение.

Колкото до името на песента, което предизвика бурни дискусии, Боро Първи уточни, че „Vivaldi“ е използвано в преносен смисъл. „Да, няма общо с италианския виртуоз. Поиграхме си с думите – че това е класика като Вивалди“, отбеляза изпълнителят.

 

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.