"Първият човек": чуйте баладичната страна на Тита!

Pinterest LinkedIn +

Точно три години след премиерата на "Voodoo kukla" (в дует с Криско) Тита представя първи сингъл от предстоящия си дебютен албум.

"Първият човек" е мощна емоционална балада, която задава съвсем нова артистична посока за звездата на "Адаманд". Музикален продуцент на песента и на целия албум, който ще съдържа общо 10 парчета, е Любо Киров.

Автор на музиката и аранжимента е Боян Христов, а Валери Милев е режисьор на видеото, което можете да видите по-долу.

В новия сингъл парти принцесата не се страхува да се потопи в дълбокото и да извади от там нежното момиче и неговите съкровени тайни. След три години на върха на клубната сцена, над 300 лайв изпълнения, над 110 милиона гледания на клипове и над 400 хиляди последователи в Инстаграм днес Тита продължава да се развива и очарова. Новата песен показва вокалното и личното ù израстване, но и провокира феновете с важни послания за света, в който живеем.
 
"Опознай, преди да съдиш" - това е посланието на младата певица към нейните фенове.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.