Тита и Боро Първи представят собствена лимитирана серия маратонки

Pinterest LinkedIn +

Двамата хитови изпълнители в отбора на "Adamand" – Тита и Боро Първи – ще зарадват своите последователи с лимитирана серия маратонки, които са създадени по тяхна концепция. Именно затова се спират и на емблематичните имена за тях – Antilopa ще се предлагат в 2 различни дизайна за дамите, а Мойски – в 3 за мъже.

На 1 май ще стартира и продажбата, като тогава ще могат да се видят и за първи път самите модели – това ще се случи в онлайн магазина runners.bg. Освен че ще се сдобият с модерните маратонки, най-бързите ще получат и най-новите албуми на Тита и Боро Първи. 

"Много съм доволна, че заедно с целия екип постигнахме това дизайнът да бъде най-близо до мен и моя характер и послание. Antilopa са изключително женствени и носят моя дух и този на хората, които ме харесват – ние сме вечно усмихнати, в движение, умеем да изпълняваме своите отговорности, като винаги се стремим да дадем най-доброто от себе си и едновременно с това да се открояваме. А и всички ме знаят като "Антилопата", споделя Тита.

Боро Първи допълва, че желанието му било маратонките, които ще носят неговото име, да бъдат с характер, каквато е и музиката му. Моделът е многофункционален – "да можеш да седнеш на пейка в парка, да се запознаеш с родителите на гаджето и накрая да отидеш на парти с приятелите си". "Постигнахме резултат, зад който с радост бих си сложил името. Тази серия е като песента ми – "Нещо, ако правим, да го правим като хората".

Да се създаде модна компилация между производителя на спортни стоки Runners и артистите Тита и Боро Първи се разработва от миналата година. Целият процес е поместен и в онлайн сериала "Маратонът", който се излъчва в YouTube канала на музикалната компания Facing the sun.

"Спряхме се на маратонки, защото те подсказват нашата индивидуалност и принадлежност. Искаме феновете на Тита и Боро Първи да се доближат до тях още повече така, както когато слушат тяхната музика. Именно и затова слоганът на кампанията е "Влез ми в обувките", сподели продуцентът на "Adamand" Кирил Киров-Кико.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.