Поли Генова: Участвай заедно с приятел в новото ми видео "Две"! Ще е супер!

Pinterest LinkedIn +

Пред Avtora.com Поли Генова разкри как е прекарала лятото, поддържа ли връзка с финалистите в X Factor и какво да очакваме от нея занапред.

Наталия Иванова: Как прекара лятото?

Поли Генова: Пътувах с приятели и гледах дните ми да са солени, както пея в последния ми сингъл. Беше много забавно и смея да твърдя, че беше едно от най-хубавите ми лета.

.: Спомена парчето "Солени дни", което записа с момичетата от Латида. Какво подготвяш в момента?

Поли Генова: Песента, която подготвям, се казва ''Две''. С Music Space правим конкурс (виж тук>>), чрез който ще предоставим възможност на двама приятели или две приятелки да участват във видеоклипа. Мисля, че ще е супер интересно!

.: Лято 2012 беше лятото на българските хитове! Имаш ли си любимо парче?

Поли Генова: Имам си, да. Те са доста, повечето са за море, но може би най-много харесвам песента на Лора Караджова и 100 Кила - "Цяла нощ". Харесвам и парчето на Ангел и Моисей, то също е много свежо.

.: Успяха ли българските изпълнители най-накрая да открият правилната формула за "БГ Хит"? На какво, според теб, се дължи този подем през лятото?

Поли Генова: Смятам, да. Според мен, се дължи на вълната, която заля българската музика от X Factor насам. Виждаме лицата на участниците все повече и повече, което за мен е много радостно, защото означава, че сме си свършили работата.

.: Предполагам следиш развитието на талантите от X Factor, какво ще кажеш за Рафи, Боги, Ангел и Моисей, Сани и другите, разбира се?

Поли Генова: Повечето от тях се справят успешно. За Рафи да не говорим, изненадана съм приятно от Ангел и Моисей, които са толкова активни още в началото.

Voice of Boys също имат първия си сингъл и сега искат да направим нещо заедно. Може би някаква съвместна песен, в която аз ще съм им гост.

Изобщо, повечето от участниците активно продължават да работят. Сани също, Богомил, който пораства все повече и повече. Смятам, че това е най-успешният музикален формат, правен досега.

.: Ще има ли нов сезон на X Factor?

Поли Генова: Не знам, надяваме се всички и стискаме палци, защото ни се иска да открием и да помогнем на нови лица да правят българска музика. 

.: Какво да очакваме от теб?

Поли Генова: "Две" е настоящият ми проект. Една много красива балада по текст и музика на Жени Джамбазова. Общо взето няколко песни не ми достигат, за да бъдат достатъчно за първия ми албум.

Гледай видео с Поли Генова>>


Сподели.