Поли Генова през сълзи: "Това е вотът на Европа, аз съм горда със себе си"

Pinterest LinkedIn +

Родната представителка на "Евровизия 2011" Поли Генова не успя да скрие емоциите си, след края на втория полуфинал на конкурса в Дюселдорф. Въпреки, че не се класира за решителната битка в надпреварата, през сълзи и прегръщайки екипа си, тя призна, че е горда с представянето си.

"Това е вотът на Европа, нека го приемем достойно. Ние сме горди със себе си и с представянето си, а и действително е много трудно, да не кажа невъзможно, да опиша усещането да пееш пред повече от 30 000 души", коментира тя пред БНТ.

Поли обясни, че се е разплакала не от разочарование или мъка, а защото е безкрайно щастлива от възможността да се качи на сцена като тази в Дюселдорф.

"Благодарна съм на всички до мен, на целия си екип и съм категорична, че плача от щастие, от гордост. Наистина не можете да си представите какво е да си на тази сцена и да знаеш, че представяш повече от 8 милиона сънародници.

Пожелавам на всеки един наш артист да се качи тук и да изпита същото това усещане. Благодаря на всички в България за това, което направиха за нас, за подкрепата, тръгваме си щастливи, че бяхме част от това шоу", завърши Поли Генова.

За финал тя добави, че ще подкрепи Blue в събота вечерта, като за нея именно те са победителите в тазгодишното издание на "Евровизия".


Сподели.