Подвижна дискотека за 1.5 милиона лв. тръгва из България

Pinterest LinkedIn +

Подвижна дискотека, съставена от пет тира, джипове и леки коли, на обща стойност от 1.5 млн. лв., стартира национална обиколка на 1 април. В турнето участват музикантите Мария Илиева, Любо (екс Те), Дичо, Спенс, Deep Zone и група 032.

"Тировете на са специално закупени в този им вид. Проектът е лично моя разработка и е на принципа на конструктор лего”, каза за Avtora.com организаторът на проекта Валери Ненчев, собственик на клубове Liqueur.

"Тировете се сглобяват един до друг, достигат обща площ от 400 кв. метра и образуват един подвижен бар, като изобщо не може да се разбере, че влизаш в камиони", допълни Ненчев.


  
За националната обиколка Мария Илиева, Любо, Дичо, Спенс, Deep Zone и група 032 са подготвили нови песни и ремиксирани версии на свои хитове.

"Идеята на проекта е да популяризираме и закараме Liqueur на места, където няма такъв клуб. И разбира се, целим да популяризираме българската поп музика из цялата страна", каза още Валери Ненчев.

Националното турне стартира на 1 април от площада пред хотел "Тримонциум" в Пловдив. Престоят в града ще продължи две седмици.

След това подвижната дискотека ще обиколи почти всички градове в България с население над 5 хиляди души, като идеята е турнето да бъде целогодишно.

Сподели.