Подробности за новите серии на "Ну, погоди!"

Pinterest LinkedIn +

Преди няколко дни беше обявено, че руската филмова компания "Союзмультфильм" работи върху 26 нови епизода от популярния детски анимационен филм "Ну, погоди!". Те ще бъдат създадени в чест на 50-годишнината на най-популярните заек и вълк в анимационния свят.

От най-новата информация във връзка с тази новина става ясно, че в поредицата ще се появят и нови герои. Управителката на компанията Юлиана Слащева е уточнила, че става дума за второстепенни персонажи. "С тях ще се случват най-различни неща на фона на основните случки между Вълка и Заека", пояснява тя, цитирана от lenta.ru.

Не се съобщава кой ще озвучава новите герои, но Слащева напомня, че в "Ну, погоди!" поначало почти липсват диалози, така че създателите на обновената версия ще се постараят да съхранят автентичността на поредицата.

През юни тази година тя стана най-популярният анимационен филм сред руснаците, а художникът Владимир Тарасов призна, че прототип за образа на Зайчето е била актрисата Клара Румянова, която го е озвучавала.

Първият епизод от новите серии "Ну, погоди!" ще бъде излъчен в началото на лятото на 2020 г.
Сподели.