Подробности за гостуването на Laibach в България

Pinterest LinkedIn +

Вече са ясни някои детайли около пристигането на Laibach в България, които ще изнесат концерт на 14 февруари в столичната зала "Христо Ботев" като част от турнето "Volk Tour 2007".

Словенците пристигат с найтлайнер в деня на концерта от Истанбул, след което продължават за Букурещ. Зад сцената групата ще се подкрепи с обилно количество качествени български червени вина, шотландско и ирландско уиски, светла бира, разнообразни салати, плата от птиче месо, морски деликатеси и различни сирена, мед, както и множество безалкохолни.

На фона на цялото кулинарно изобилие основен приоритет за музикантите ще бъде зеленият чай, съобщават организаторите от DS Music          

Едно от изискванията на Laibach за участието им в България е в залата да няма ограничения по отношение силата на звука. По време на концерта ще има щанд с уникалния мърчандайз, оригинални дискове на групата, както и паспорти за NSK.

Електронни билети за събитието могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Цената на билетите на предварителна продажба е 25 лв. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер. На входа ще се продават билети на цена 30 лв.

Стандартни билети вече се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.