"Под прикритие 3": Каскади и зрелищни преследвания в еп. 3

Pinterest LinkedIn +

В трети епизод на "Под прикритие 3" с премиерно излъчване на 9 декември феновете на хитовия български сериал ще видят много каскади и преследвания с яхти и моторници, заснети през месец август 2012 г. на Св. Влас. В екшъна се включват няколко моторници "Зодиак", 25 метрова яхта, поръчков мотор и хеликоптер.

В същия епизод е включена и сцена, чието заснемане на популярно яхтено пристанище е провокирало над 15 сигнала на телефон 112.

Ето какво още ще се случи в третия епизод на "Под прикритие 3":

След отравянето на Джаро в затвора Иво е твърдо решен да завземе морските територии. Всички наркотици и нелегални сделки по морето вече трябва да се движат от него. В противен случай наказанията на дясната му ръка Крум са жестоки. В живота на Иво ще се появи жена. Дали нежността й ще помогне на Андонов да бъде по-малко жесток или напротив?

Мартин продължава да следи Куката и Иво на морето и докладва на Попов, че двамата готвят голям удар. В опит да затвърди позициите си пред новия главен секретар Попов предприема рискована акция за залавянето на Иво Андонов и Росен–Куката. Тук обаче нещо се обърква!

Сподели.