Почина звездата от "Добри момчета" Рей Лиота

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Рей Лиота почина на 68-годишна възраст, съобщава изданието "Deadline".

Актьорът е бил в Доминиканската република, за да снима филма "Опасни води". Известно е, че той е починал в съня си, но други подробности за смъртта му все още не се съобщават.

Отбелязва се, че звездата от "Добрите момчета" на Мартин Скорсезе напоследък е бил ангажиран в множество проекти. Сред най-новите му филми са „Многото светци от Нюарк“, „Брачна история“ и „Без насилствени движения“. Той също така трябваше да участва в "The Substance" заедно с Деми Мур и Маргарет Куоли.

Рей Лиота е американски актьор от шотландско-италиански произход. Роден е на 18 декември 1954 г. в Нюарк. Той дебютира в телевизионния сериал "Underworld", в който участва през 1978 г. По-късно актьорът стана известен не само с ролята на гангстера Хенри Хил в култовия филм на Скорсезе, но и с участието си във филми като "Ханибал", "Самоличност", "Като рокерите" и др. 

Мир на праха му!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.