Почина звездата от "Брилянтин" Оливия Нютън-Джон. Вижте с какви трогателни думи Джон Траволта се сбогува с нея!

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и певица Оливия Нютън-Джон почина на 73-годишна възраст. 

Звездата от музикалната романтична комедия от 1978 г. "Брилянтин" е издъхнала в ранчото си в Южна Калифорния в понеделник сутринта, 8 август, заобиколена от семейството и приятелите си. Тъжната новина е била потвърдена от съпруга й Джон Истърлинг пред TMZ. Известно е, че Нютън-Джон се бори с рака на гърдата повече от 30 години.

Оливия Нютън-Джон е водеща английска и австралийска актриса и певица от 70-те години. Петнадесет от нейните музикални хитове достигат челната десетка на класациите на "Billboard", пет от тях - до номер едно.

През 1981 г. тя получава собствена звезда на Холивудската алея на славата. През 2006 г. Оливия Нютън-Джон е удостоена с най-високото държавно отличие - Ордена на Австралия. 

С трогателни думи изпрати своята колежка и партньорка в "Брилянтин" колегата й Джон Траволта. "Скъпа моя Оливия, ти направи живота на всички ни много по-добър. Въздействието ти беше невероятно. Обичам те толкова много. Ще се видим по пътя и всички отново ще бъдем заедно. Твой от първия миг, в който те видях, и завинаги! Твоят Дани, твоят Джон!" - написа той в Инстаграм.
Сподели.