Physical на Оливия Нютън-Джон най-секси песен на всички времена

Pinterest LinkedIn +

В класация на Billboard, подреждаща според популярността и комерсиалния им успех петдесет песни на сексуална тематика, челна позиция заема Physical от едноименния и най-касов албум на американската певица и актриса Оливия Нютън-Джон (Olivia Newton-John), издаден през 1981 г. Класацията е направена възоснова на престоя на тематичните песни в американския Hot 100 на Billboard от основаването му през 1958.

Physical на Нютън-Джон не слиза от първа позиция на Billboard Hot 100 в продължение на десет седмици след издаването на албума, който в последствие се превръща в двойно-платинен. 

Според Billboard, най-секси строфата от песента е: "I took you to an intimate restaurant, then to a suggestive movie/ There's nothing left to talk about unless it's horizontally" (в превод на български: "Заведох те на интимна среща в ресторант, после и на кино/ Не остана за какво друго да си говорим, освен ако не застанем в хоризонтално положение")

Песента, която следва Physical в класацията, е Tonight's The Night на британския изпълнител Род Стюарт (Rod Stewart), а на трето място фигурира I'll Make Love To You на Boys II Men.

Топ 10 най-секси песни на всички времена според Billboard:

1. Olivia Newton-John - Physical
2. Rod Stewart - Tonight's The Night
3. Boyz II Men - I'll Make Love To You
4. Next – Too Close
5. Marvin Gaye – Let's Get It On
6. Donna Summer – Hot Stuff
7. Captain and Tennille – Do That To Me One More Time
8. Madonna – Like A Virgin
9. Exile – Kiss You All Over
10. Rod Stewart – Do Ya Think I'm Sexy


Сподели.