Почина Христо Сираков. Бохемът "100-те манекенки" е бил покосен от коронавирус!

Pinterest LinkedIn +

Бохемът Христо Сираков е починал днес. Известният като "Стоте манекенки" бизнесмен е получил усложнения след коронавирус, с който се е преборил преди три месеца.

"С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките ми. Светъл път, Христо!", гласи официално съобщение за кончината на Сираков.

Мили думи за него казаха и от списание "Плейбой", на което бизнесменът беше издател заедно с Любен Дилов-син:

"С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството и близките му. Светъл път, Христо", написаха от списанието. 

Преди броени дни 64-годишният бизнесмен възраст бе покосен и от инсулт и е бил приет в болница в тежко състояние. Мозъчният удар е бил предизвикан от усложнение след коронавируса, който Сираков е изкарал преди три месеца. Преди години той е имал и инфаркт, както и проблеми с кръвното. След инсулта му е направена манипулация за разширяване НА стеснените кръвоносни съдове, за да се възстанови мозъчната дейност, а до него са били най-близките му заедно със сина му Кристиан от манекенката Ирен Онтева.

Известен като ценител на женската красота, Христо Сираков беше желана партия за много млади и амбициозни момичета. В едно свое интервю обаче той споделя, че е бил щастлив единствено със съпругата си Мария Бешлиева, която именно е измислила и прякора му Стоте манекенки.
Сподели.