Христо Сираков избра полицайка за съпруга, изгониха Виктория преди финала - била порно актриса (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Очаквано за едни и неочаквано за други приключи новаторският реалити формат по TV7 - "Милионер търси съпруга". В крайна сметка, Христо Сираков си избра бъдеща половинка - 20-годишната брюнетка Елена Рашева, която е студентка по Криминалистика във Варненския свободен университет, а мечтата й да е стане... полицай.

В интервю за сутрешния блок на телевизията обаче, Ели отговори уклончиво на въпроса дали ще се омъжи за бизнесмена с многозначителното "вероятно ще сме повече от приятели", не скривайки, че голямата разлика във възрастта им искрено я притеснява.

На финала на шоуто тя се пребори за сърцето на Сираков с конкуренцията на Дарина Гиздова. Малко преди окончателната битка пък, считаната за фаворит Виктория Радина отпадна от надпреварата, тъй като стана ясно, че е... порно актриса.

Виктория Радина - Никита Булгари

Разбира се, тук остава въпросът как до самия финал продуцентите на шоуто "Милионер търси съпруга" така и не разбраха този факт при условие, че Радина е може би най-популярното БГ име в еротичните среди, а филми с участието на Никита Булгари (какъвто е псевдонимът й) циркулират свободно в пространството от години.

В крайна сметка, финалният спор се състоя, Христо Сираков намери своята половинка, но доколко тя го счита за свой бъдещ съпруг, е твърде спорно.


Сподели.