Почина Бенджи Грегъри от "Алф"

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Бенджи Грегъри, който като дете изигра ролята на Браян Танер в популярния американски сериал "Алф", е на 46-годишна възраст.

Той е бил намерен мъртъв в колата му на 13 юни, но информация за смъртта му беше разпространена от американски медии едва сега. Причината за трагичния край на актьора не се съобщава, тъй като тече разследване.

Актьорския си дебют Бенджи Грегъри прави през 1985 г. в епизод на "Punky Brewster"; година по-късно участва в комедията на Упи Голдбърг "Jumpin' Jack Flash" и получава ролята на Браян Танер в обичания и у нас ситком "Алф". До 1990 г. се снима в над 100 епизода от комедийната поредица. След това озвучава късометражната анимация "Завръщане в бъдещето", адаптация на култовия филм от 1992 г.

По-късно изоставя актьорската кариера и за известно време служи във военноморските сили на САЩ. През 2006 г. се жени.

Преди 5 години от рак почина и друг актьор от сериала – Макс Райт, който изигра ролята на бащата на Браян – Уили Танер.


Според сестра му Ребека Херцберг-Пфафингер, която също е актриса, Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и разстройство на съня. В пост в социалните мрежи тя уточнява, че брат ѝ е починал от топлинен удар, след като е заспал в колата си заедно със своето куче. "С натежало сърце семейството ми посрещна тази твърде ранна загуба. Бен беше страхотен син, брат и чичо. Беше забавно да е наоколо и доста често ни разсмиваше. Връщайки се към спомените, между сълзите успявам и да се разсмея на малки видеоклипове или бележки от него" - написа тя във Фейсбук.

Сподели.