Почина актьорът Матю Пери. Сбогом, Чандлър!

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Матю Пери починал в нощта на лунното затъмнение - 28 октомври, събота, в къща в района на Лос Анджелис. Тъжната новина беше съобщена първо от TMZ и за съжаление, потвърдена от редица източници.

Уточнява се, че Пери, известен с ролята на Чандлър Бинг в сериала „Приятели“, е открит мъртъв в джакузи. На мястото не са открити наркотици. Говорител на полицейското управление на Лос Анджелис съобщава пред изданието "Пийпъл", че служителите на реда са били повикани на адреса на Пери във връзка със смъртта на мъж на около 50 години.

Матю пери е роден в Уилямстаун, Масачузетс, на 19 август 1969 г., но е израснал в Отава, Канада, където посещава начално училище с канадския министър-председател Джъстин Трюдо.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.