Приятелите се сбогуваха с Матю Пери

Pinterest LinkedIn +

"Съкрушени сме да научим за смъртта на Матю Пери. Той беше истински подарък за всички нас. Сърцата ни съчувстват на семейството му, на любимите му хора и на всички негови фенове". С тези думи от екипа на световноизвестния сериал "Приятели" изразиха скръбта си от смъртта на актьора Матю Пери, който почина на 54-годишна възраст.

Колегите му Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу разпространиха съвместно изявление ден по-късно. „Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство. Имаме какво да кажем, но сега ще ни бъде нужно малко време, за да се отдадем на скръбта си и да се справим с тази неописуема загуба. Имаме много какво да кажем и когато сме в състояние да го направим, ще го сторим“ - заявиха днес звездите от хитовия сериал.

Актьорите поддържат връзка години след края на снимките на световноизвестната комедийна поредица през 2004 г. През 2021 г. направиха специален епизод, в който отново се събраха заедно и си споделиха спомени за живота си по време на заснемането на сериала.

Припомняме, че Матю Пери беше открит мъртъв в джакузи в събота, 28 октомври. Причината за смъртта му все още се разследва от съответните органи в Лос Анджелис. Безжизненото тяло на актьора е било открито от неговия асистент, който е направил неуспешен опит за реанимация. В дома на звездата са открити антидепресанти, но не е наркотици. Въпреки че години наред Матю Пери се е борил с алкохолизма, в биографичната си книга той твърди, че през последните години е станал въздържател и е посветил живота си да помага на други зависими хора. Беше разпространена и информация, че малко преди смъртта си актьорът е играл ракетбол в продължение на 2 часа и според треньора му е бил в добра форма.
Сподели.