Интервюто на Цитиридис с Кортни Кокс и Джена Ортега възмути зрителите на bTV

Pinterest LinkedIn +

"Слави може да е всякакъв, но гостите му бяха на живо" - коментират възмутени зрители на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Магаре в студиото довърши и природозащитниците.

Широко рекламираното интервю с Кортни Кокс и Джена Ортега изправи на нокти аудиторията на петъчното шоу на bTV. Причината е, че зрителите очакваха да видят холивудските звезди в студиото, но вместо това до водещия се появи едно магаренце, което искрено възмути мнозина, загрижени за добруването на животните като цяло. 

Кадър от друго предаване, с който Цитиридис рекламира залязващото си шоу

Всъщност става въпрос за видео интервю със звезди, които рекламират новия филм "Писък". Актьорите Кортни Кокс, Джена Ортега, Мелиса Барера, Джасмин Савой Браун и Мейсън Гудинг демонстрираха добро настроение, но със сигурност това не беше единственото интервю от този тип, което те дават, а въпросите бяха изцяло за новия филм.

Вероятно сценаристите на българското шоу са преценили, че подобно интервю би било много забавно, но не всички коментари се оказаха възторжени. Някои зрители дори изказаха съмнение, че интервюто може да е фалшифицирано. Ето някои от коментарите във Фейсбук:

"Не знам защо трябва да фалшифицирате интервю, ясно е, че не може да си го позволите. Поне имайте малко достойнство", "Жалки сте. Нищо оригинално ли не ви хрумна? Вие сте крадци, лишени от въображение. Спрете да пробутвате евтини копия на работата на колегите си", "Голяма излагация с т.нар. "интервю" с Джена Ортега, Къртни Кокс и актьори от "Писък 6"! Интервю, излъчено преди повече от седмица в "Good Morning Britain" с друг интервюиращ! Дъно! Докъде я докара, Цитиридис...";

"После защо имам проблем с доверието... Май всички очаквахме Джена Ортега в студиото но това няма как да се случи!". Един от възмутените зрители дори си позволява да заключи: "Слави може да е всякакъв, но гостите му бяха на живо".

"Можехте да попитате дали искат да кажат нещо на феновете си в България . Щеше да е добре за аудиторията";

Очаквах ги в студиото, ноо...";

Имаше и такива:  „Когато даваха първия сезон на "Приятели" (1994 г.) Цитиридката тамън е бил роден";

Някои пък направо не успяха да скрият възторга си: „Страхотен избор на гости! Благодарим на екипа на Шоуто за осигурената ни възможност да ги видим и чуем в любимото ни шоу, уникално и заради гостите си!"

С идеята да вкара магаре в студиото си Николаос направи асоциация с последните награди "Оскар", по време на които на сцената също гастролира едно магаренце. Много зрители обаче намериха това хрумване за неуместно. 

В епизода гостуваха още кечистът Мирослав Барняшев и съпругата му Си Джей Пери. Тръгна и мини риалитито с мини участници „Бебе Ергенът", чиято развръзка ще бъде този петък в 22 часа по bTV.

А тези, които са пропуснали въпросното интервю, могат да се запознаят с него по-долу.


Снимки: https://www.facebook.com/shoutonanikolaos

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.