Почина актьорът Иван Ласкин

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст, съобщи bTV. В края на декември м.г. той беше приет в болница в тежко състояние и близките му неколкократно отправяха призиви за кръводаряване.
През 1986 г. той става любимец на малки и големи с ролята,която изиграва като дете в сериала "Васко да гама от село Рупча". По-късно завършва ВИТИЗ и изиграва множество роли в театъра, снимал се е и в български и чужди  филми. Запомнящи се остават и ролите му в сериали като "Хайка за вълци" и "Дунав мост".

Иван Ласкин беше известен и като запален ловджия и безкомпромисен критик. "Аз на устата си ключ нямам. Всичко, което мисля, излиза през челюстно-говорния ми апарат и смятам, че това се нарича почтеност", казва Ласкин през октомври 2017 г. в предаването "Преди обед" по bTV. През последните години изказванията му в социалните мрежи предизвикваха люти спорове и стотици споделяния. Той не пропускаше да използва тези форуми и за да покаже голямата си любов към съпругата си Александра Сърчаджиева и дъщеря им София.
 
През 2012 г. в телевизионен ефир той сподели, че има проблеми с алкохола, а в последните си интервюта отклоняваше темата с чувство за хумор. "Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с приятели", бяха неговите думи в предаването "Преди обед".
Сподели.