Победителят в "Евровизия 2019" се омъжва за най-добрия си приятел

Pinterest LinkedIn +

Нидерландският музикант Дънкан Лорънс, победител в музикалния конкурс "Евровизия 2019" се омъжва за най-добрия си приятел Джордан Гарфилд от САЩ. Новината съобщиха двамата влюбени в Instagram Stories.

"Обичам те" - написа Лорънс и приложи снимка на ръката си, но която блести венчален пръстен.

В своя Instagram Гарфилд сподели, че е предложил на музиканта да се омъжат. "Ще се омъжа за добър, умен, откровен, талантлив и прекрасен мъж. Освен това ще се омъжа за най-добрия си приятел" - написа той.

Лорънс спечели "Евровизия" с песента си "Arcade", като наруши основно правило на музикалния конкурс. Тази песен вече беше част от неговия репертоар, т.е. не беше нова по време на представянето й на фестивала. Въпреки това комисията не анулира резултата и нидерландецът си тръгна като победител от Тел Авив. На второ място през 2019 г. беше класирана Италия, а на трето - Русия.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.