Playboy звезди и бг елит уважиха Слави и Ку-Ку Бенд в Ел Ей, пиян нашенец скандализира концерта

Pinterest LinkedIn +

Поредният концерт от американското турне на Слави и Ку-Ку Бенд изненада с появата на доста популярни личности сред публиката в Shaban Theatre в Лос Анджелис.

Сградата, която е един от най-интересните архитектурни проекти в Бевърли Хилс, е с капацитет от 2000 души, но въпреки това се оказа тясна да побере родните гурбетчии, пожелали да видят на живо шоуто.

Сред публиката се открояваха първата българка, снимала се за Playboy и бивше присъствие в журито на Music Idol Соня Васи, актрисата Ирина Малеева, участвала във филми на Фелини и Орсън Уелс, популярният в Холивуд наш спец по визуалните ефекти Любомир Христов, небезизвестната ни трикратна шампионка по бокс Дейзи Ланг и др.

Видните имена обаче не попречиха за пореден път традиционният балкански нрав да се изяви и малко след началото на концерта подпийнал мъж рипна и почна да върти хора току пред погледа на зрителите.

След като демонстрацията на кючек, която видимо пречеше на останалите да виждат сцената, продължи повече от 5 минути, охраната се опита да върне фена на стола му. Това обаче съвсем не се хареса на спътницата му, която скочи и се нахвърли върху ВИП дамите с популярен български израз за "евтина жена”, а в същото време други хора от публиката станаха и започнаха да танцуват.

В крайна сметка, след няколко безуспешни опити, гардовете се отказаха да въвеждат ред и концертът премина типично по балкански. Иначе турнето на Слави и Ку-Ку Бенд вече се насочва към Канада, като първата изява там ще е на 6 октомври в Монреал.

Сподели.