Electric Force представят Breakdown 2010! Световни брейк и рап звезди се събират в София!

Pinterest LinkedIn +

За осми пореден път, Electric Force Crew представят открития международен шампионат по брейк - Breakdown 2010 - танцови битки с директно елиминиране между лидерите на европейската брейкденс сцена и най-добрите български групи.

Шестнадесетте крюта, преминали предварителната фаза на елиминации, ще стъпят на сцената в зала "Универсиада" на 17 октомври, за да премерят сили в един истински спектакъл с начален час 18:00. Всяка група ще бъде представена от своите трима фаворити. Регистрацията за участие се извършва през сайта Breakdown2010.com

Специални гости на събитието ще бъдат Junior (Франция) - победител в телевизионното реалити You Got Talent за Франция през 2007 г., Yaman (Франция) - танцьор в последното турне на Мадона Sticky and Sweet и Mr. Bubchow (Испания) - хореограф на участници в телевизионното танцово реалити Fama.

Присъствието и музиката на тандема DJ Madman - DJ Kyle (Канарски о-ви, Испания), свирили на финалната битка на Masdanza и на Beggars Deluxe с Trek Life и Oddyssey, ще нажежават допълнително атмосферата на Breakdown 2010. Ценени от танцьорите по света, те винаги успяват да ги мотивират да покажат най-добрите си умения под звуците на hip-hop и latin funk, смесени от техните грамофони.

Специално за Breakdown 2010 директно от Ню Йорк, за едночасов лайв и представяне на своя нов албум Between Heaven and Hell, пристигат MC Q-Unique, съпортван от диджея на нюйоркската хардкор хип-хоп банда Non Phixion/ La Coka Nostra - DJ Eclipse, които са официални членове на пионерите в хип-хоп движението - легендарните Rocksteady Crew.

Electric Force е популярно име в България не само с едноименната си танцова група, но и като организатори на фестивалите Battle of the Year Bulgaria - национална квалификация за България, Zero Gravity, B-Boys Breakdown - открит шампионат за брейкденс групи на Балканите в седем издания и Breakdown Evolution - шампионат за соло изпълнители - Тенерифе, Испания.

Electric Force Crew са първата българска група, участвала и спечелила награди в световни състезания по брейк, а сред големите им постижения досега са трите първи места на "Битката на годината" за Балканите и представянето на България на световните финали на "Битката на годината" през 2003, 2004 и 2006 година. Групата присъства на Breakdown 2010 с представяне на хора от всички поколения - Electric Force All Stars.

Сподели.