Playboy моделът Сара Ъндърууд като най-сексапилни героини в киното

Pinterest LinkedIn +

Сара Джийн Ъндърууд е икона в Playboy средите. Но дори да не се интересувате, шансовете да не сте чували за нея са относително малки. В нова фотосесия за изданието тя се снима дегизирана като някои от най-известните филмови героини, включително и много персонажи. В репертоара й са Наташа Романов (The Avengers), Нанси (Sin City), Фийби Кейтс (Fast Times), Марго Тененбаум (The Royal Tenenbaums) и др. Всяка от тях е избрана лично от Ъндърууд, която обяснява и защо се е спряла точно на тези героини. В случай че някой успее да чуе какво говори, разбира се.

Сара Джийн Ъндърууд е икона в Playboy средите. Но дори да не се интересувате, шансовете да не сте чували за нея са относително малки. 

ВИЖ ОЩЕ: Най-скандалните и секси корици на Rolling Stone

В нова фотосесия за изданието тя се снима дегизирана като някои от най-известните филмови героини, включително и много комиксови персонажи.

В репертоара й са Наташа Романов (The Avengers), Нанси (Sin City), Фийби Кейтс (Fast Times), Марго Тененбаум (The Royal Tenenbaums) и др.

Всяка от тях е избрана лично от Ъндърууд, която обяснява и защо се е спряла точно на тези героини. В случай че някой успее да чуе какво говори, разбира се.


Сподели.