Playboy модел прави най-сексапилната пица, която сте виждали (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Кулинарните умения на една жена са завидно качество, но макар и вкусът на ястието да е най-важен, то понякога атрактивното приготвяне също може да бъде впечатляващо. Трудът в кухнята е къртовски, но секси моделът Сабрина Никол ни кара да потънем в мечтите, където всяка дама ще приготвя храната по бельо. А какво по добре от страстната италианска кухня в случая и класиката в този жанр – пицата. В кадрите виждаме както пищните форми на тестото, така и завидното тяло на Сабрина, която има 70 000 последователи в Instagram.

Кулинарните умения на една жена са завидно качество, но макар и вкусът на ястието да е най-важен, то понякога атрактивното приготвяне също може да бъде впечатляващо. 

Трудът в кухнята е къртовски, но секси моделът Сабрина Никол ни кара да потънем в мечтите, където всяка дама ще приготвя храната по бельо. А какво по добре от страстната италианска кухня в случая и класиката в този жанр – пицата. 

В кадрите виждаме както пищните форми на тестото, така и завидното тяло на Сабрина, която има 70 000 последователи в Instagram. 


Сподели.