Play Football Management 2011

Pinterest LinkedIn +

Име: Play Football Management 2011 Жанр: Спорт Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

В Play Football Manager 2011 всяка тактика и всеки ход, които правите, ще имат истинско влияние върху представянето на отбора ви на терена. Веднъж избрали вашия екип, можете да промените формацията и общата стратегия.

Бихте могли да насочите целия отбор или само отделни играчи да фокусират тренировките си в определени насоки с цел по-голяма ефективност, когато стъпят на тревата. 

Покажете умението си да управлявате и изведете отбора си до победа. В Play Football Management 2011 можете да дадете своето мнение по всеки един аспект от управлението на футболния клуб, включително тренировките на отбора, бюджет, реклама и даже цената на билетите. Обезпечете личното усъвършенстване на играчите и в подходящия момент ги продайте. Определяйте тактиката, внасяйте корекции и проигравайте мачовете си с помощта на симулатор! За победата не е достатъчно само да се играе добре — докажете това и от позицията на стратег!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0003 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.